Introductie

Bevlogen mensen

Natuurlijk, techniek is belangrijk. U wilt graag state-of-the-art oplossingen: het beste van het beste. Maar zeker zo belangrijk zijn de mensen die deze oplossingen bedenken en installeren. Ook in dat opzicht zit u goed bij Clima-tec. Wij brengen meer mee dan alleen kennis en ervaring. Wij bieden u ook optimale betrokkenheid: wij werken nauw samen met u, de hoofdaannemer en de architect. En uit die samenwerking halen wij voor u het beste resultaat.

Hoogwaardige producten

De installaties die wij leveren, zijn betrouwbaar en duurzaam. Wij werken immers alleen met degelijke materialen en componenten die hun waarde in de praktijk ruimschoots bewezen hebben. Dat levert u niet alleen de beste installatie op, maar ook nog eens uitstekende garanties.

Passende oplossingen

Moeilijke situaties zijn geen probleem voor Clima-tec. In het engineeren en installeren van maatwerk zijn we juist op ons best. Wilt u een fraaie koeltoonbank, maar staat er een betonnen paal in de weg? Wij bouwen er moeiteloos omheen. Is er te weinig ruimte in uw gebouw voor het plaatsen van een koelmachine? Dan plaatsen wij die machine gewoon op het dak. Wilt u weten hoe wij maatwerk realiseren? Daag ons maar uit!


CLIMA-TEC BV

Latensteinse Rondweg 4-07
4005 EH TIEL

Telefoon:
0344-880000


info@clima-tec.nlNieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

logos