Service en onderhoud

We laten u niet in de kou staan...

De continuïteit van uw koelinstallatie is een hot item. U moet er niet aan denken dat uw producten bederven door een falende installatie. Met professioneel onderhoud - wij zijn een STEK-erkend bedrijf - zorgen wij ervoor dat u kunt blijven vertrouwen op uw installatie. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan zijn wij snel bij u. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op onze servicedienst. Ook als u (nog) geen klant bent van Clima-Tec. Desgewenst koppelen we aan uw installatie een zogenaamd koelalarm. Bij een defect aan de installatie wordt dat direct gemeld aan u óf aan Clima-Tec.

...ook als u (nog) geen klant bent!

Op elke installatie van Clima-tec kunt u uiteraard een onderhoudscontract afsluiten. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een servicecontract op apparatuur die u elders hebt aangeschaft en die niet wordt onderhouden door de leverancier.
Uiteraard bespreken wij vooraf met u de staat van de installatie en de eventuele kosten die verbonden zijn aan het onderhoud daarvan.

Denkt u dat uw installatie problemen vertoont?

Aarzel dan niet en neem contact op met onze service-dienst. Het telefoonnummer is: (0344) 88 00 00. U kunt ons 24 uur per dag bereiken!


CLIMA-TEC BV

Latensteinse Rondweg 4-07
4005 EH TIEL

Telefoon:
0344-880000


info@clima-tec.nlNieuwsbrief
Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

logos